Gipsy

  • Any de naixament: juliol 2011
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Gipsy és molt dòcil i afectuós. És positiu en FiV (immunodeficiència felina) i no fa gaire que ha arribat al refugi. És tot blanc amb la cua negra… guapíssim! És curiós i molt tranquil. Aviat li tocarà baixar a la gatera i adaptar-se, una etapa que sempre és complicada pel gat.

El Gispy busca família… Et busca a tu! Adopta i salva una vida com la seva!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2011
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Gipsy es muy dócil y cariñoso. Es positivo en FyV (inmunodeficiencia felina) y no hace mucho que ha llegado al refugio. Es todo blanco con la cola negra… guapísimo! Es curioso y muy tranquilo. Pronto le tocará bajar a la gatera y adaptarse, una etapa que siempre es complicada para el gato.

Gispy busca familia … Te busca a ti! Adopta y salva una vida como la suya!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org