Karen

  • Any de naixament: agost 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Karen és una gata positiva en FIV, però això no li impedeix fer vida normal ni ser feliç. La Karen té molts anys per davant. És una gata 10. És molt tranquil·la, molt carinyosa, molt confiada… Té una mirada increïble! Sembla egípcia amb aquests ulls pintats! Una autèntica faraona! No entenem com encara està al refugi… però esperem que ben aviat trobi la seva familia humana que l’estimi per sempre!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: agosto 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Karen es una gata positiva en FIV, pero esto no le impide hacer vida normal ni ser feliz. Karen tiene muchos años por delante. Es una gata 10. Es muy tranquila, muy cariñosa, muy confiada… Tiene una mirada increíble! Parece egipcia con estos ojos pintados! Una auténtica faraona! No entendemos como todavía está en el refugio… pero esperamos que pronto encuentre su familia humana que la quiera para siempre!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org