Murphy

  • Any de naixament: agost 2016
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Murphy és un gat afectuós i juganer. Un gat que gaudeix molt de la companyia i les carícies. El Murphy és el candidat perfecte. És molt dòcil i casolà. Estem segurs que havia crescut en alguna llar… Volem trobar-li una família aviat. Tenim por que un gatet tan mancat d’afecte se’ns deprimeixi al refugi… Vine a la protectora! Dóna una oportunitat al Murphy! És un gran tresor!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: agosto 2016
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Murphy es un gato cariñoso y juguetón. Un gato que disfruta mucho de la compañía y las caricias. Murphy es el candidato perfecto. Es muy dócil y casero. Estamos seguros de que había crecido en algún hogar… Queremos encontrarle una familia pronto. Tenemos miedo de que un gatito tan falto de afecto se nos deprima en el refugio… Ven a la protectora! Da una oportunidad a Murphy! Es un gran tesoro!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org