Severus

  • Any de naixament: setembre 2017
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Quan va arribar el vam batejar amb el nom de Severus, però la revisió veterinària va confirmar que era una femella. Així doncs, la Severus. És una gateta molt especial. Va arribar molt prima, però per sort al refugi ha agafat una mica més de pes. És molt dolça i molt afectuosa. A la protectora els primers dies estava una mica espantada. Però si vens a saludar-la i a fer-li companyia llavors es relaxa, ronroneja i es posa a menjar.

Troba molt a faltar el contacte amb les persones. Per això ens agradaria que trobés una llar ben aviat. És una gateta molt agraïda i tranquil·la. Ens té el cor robat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: setiembre 2017
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Cuando llegó lo bautizamos con el nombre de Severus, pero la revisión veterinaria confirmó que era una hembra. Así pues, la Severus. Es una gatita muy especial. Llegó muy delgada, pero por suerte en el refugio ha cogido un poco más de peso. Es muy dulce y muy cariñosa. En la protectora los primeros días estaba un poco asustada. Pero si vienes a saludarla y hacerle compañía entonces se relaja, ronronea y se pone a comer.

Echa mucho de menos el contacto con las personas. Por eso nos gustaría que encuentre un hogar pronto. Es una gatita muy agradecida y tranquila. Nos tiene el corazón robado!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org