Luka

  • Any de naixament: maig 2013
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Al Luka no li agrada gaire la gatera. Sempre està mig amagat, estressat i menjant poquet. Però si el coneixes és un gat molt afectuós i bo, tranquil i curiós. Hem de trobar-li una família perquè no hagi de passar-ho malament. No volem que torni a passar fred ni que estigui trist i deprimit. Segur que aviat algú t’estimarà com et mereixes!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2013
  • Sexo: Mascle
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

A Luka no le gusta mucho la gatera. Siempre está medio escondido, estresado y comiendo poco. Pero si lo conoces es un gato muy cariñoso y bueno, tranquilo y curioso. Tenemos que encontrarle una familia que no tenga que pasarlo mal. No queremos que vuelva a pasar frío ni que esté triste y deprimido. Seguro que pronto alguien te querrá como te mereces!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org