Bimba

Any de naixement: agost 2017
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjana

La Bimba és una gossa molt dolça i sensible. Activa però obedient a la vegada. La Bimba no ha tingut sort a la vida. Té moltíssimes ganes de tenir una oportunitat de ser feliç. Adopta la Bimba i rescata la seva vida i la seva ànima de l’abandonament i la solitud! Si la vens a veure segur que t’enamores!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2017
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mitjà

Bimba es una perra muy dulce y sensible. Activa pero obediente a la vez. Bimba no ha tenido suerte en la vida. Tiene muchísimas ganas de tener una oportunidad de ser feliz. Adopta a Bimba y rescata su vida y su alma del abandono y la soledad! Si la vienes a ver seguro que te enamoras!

más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org