Leon

Any de naixement: agost 2012
Sexe: Mascle
Raça: Cocker Spaniel
Mida: Mitjana

El Leon va arribar al refugi a mans dels seus propietaris que no podien cuidar més d’ell. És un gos bo i sociable amb altres gossos. Conviu al pati amb mascles i femelles. Busquem una família per ell que el pugui estimar per sempre més. Al refugi ho està passant realment malament. Està molt trist. I per això volem que marxi ben aviat i pugui recuperar l’alegria de viure.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2012
Sexo: Macho
Raza: Cocker Spaniel
Tamaño: Mediano

Leon llegó al refugio a manos de sus propietarios que no podían cuidar más de él. Es un perro bueno y sociable con otros perros. Convive en el patio con machos y hembras. Buscamos una familia para él que lo pueda querer para siempre. En el refugio lo está pasando realmente mal. Está muy triste. Y por eso queremos que se vaya pronto y pueda recuperar la alegría de vivir.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org