Draco

Any de naixement: agost 2015
Sexe: Mascle
Raça: Pit Bull Terrier
Mida: Mitjana

En Draco no ha tingut una vida fàcil. De cop i volta tot li ha canviat i està enfadat amb el món. Aquí al refugi està veient que no tot és dolent i que la vida li està donant una segona oportunitat. És un gos que està acostumat a estar en família perquè ell sempre espera a sortir de la gàbia per fer les seves necessitats. Necessita un ambient tranquil i calmat per poder tornar a confiar en què ell pot tornar a ser feliç. Vols ajudar el Draco?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agost 2015
Sexo: Macho
Raza: Pit Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Draco no ha tenido una vida fácil. De repente todo le ha cambiado y está enfadado con el mundo. Aquí en el refugio está viendo que no todo es malo y que la vida le está dando una segunda oportunidad. Es un perro que está acostumbrado a estar en familia porque él siempre espera a salir de la jaula para hacer sus necesidades. Necesita un ambiente tranquilo y calmado para poder volver a confiar en que él puede ser feliz de nuevo. Quieres ayudar a Draco?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org