Kae

  • Any de naixament: març 2019
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Kae és un cas semblant a la Rebe. No es deixa tocar gaire. És un gat que ha vingut de cadell des d’una colònia i segurament el seu instint de supervivència no el deixa confiar gaire en ningú. Segurament no podrà trobar mai una família, però pot trobar molts padrins que l’estimin igualment i ser important per algú. Si vols apadrinar el Kae, posa’t en contacte amb nosaltres o bé col·labora amb nosaltres de la manera que més t’agradi.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: marzo 2019
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Kae es un caso similar al Rebe. No se deja tocar mucho. Es un gato que ha venido de cachorro desde una colonia y seguramente su instinto de supervivencia no lo deja confiar demasiado en nadie. Seguramente no podrá encontrar nunca una familia, pero puede encontrar muchos padrinos que le quieran igualmente y ser importante para alguien. Si quieres apadrinar a Kae, contacta con nosotros o bien colabora con nosotros de la forma que más te guste.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org