Rebe

  • Any de naixament: juliol 2018
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Rebe porta més de mitja vida al refugi. Sempre ha tingut molta por i segurament la Rebe no podrà ser adoptada mai. Però estem segurs que de padrins no li faltaran, perquè encara que no pugui estar en una llar, sabem que hi ha gent que l’estimarà a la distància. Va arribar de cadell, i tot i així, li ha costat adaptar-se a la gatera. És tranquil·la i independent. Però el seu esperit rebel no li treu ningú. Si vols apadrinar la Rebe, posa’t en contacte amb nosaltres o bé col·labora amb nosaltres de la manera que més t’agradi.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2018
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Rebe lleva más de media vida en el refugio. Siempre ha tenido mucho miedo y seguramente Rebe no podrá ser adoptada nunca. Pero estamos seguros de que de padrinos no le faltarán, porque aunque no pueda estar en un hogar, sabemos que hay gente que la amará en la distancia. Llegó de cachorro, y aún así, le ha costado adaptarse a la gatera. Es tranquila e independiente. Pero su espíritu rebelde no se lo quita nadie. Si quieres apadrinar a Rebe, contacta con nosotros o bien colabora con nosotros de la forma que más te guste.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org