Kea

Any de naixement: setembre 2015
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Petit

És una gossa molt simpàtica. Sociable amb altres gossos. Conviu al pati amb mascles i femelles i es passa el dia jugant amb ells. És de mida petita, 11 quilos d’amor Si la vols adoptar, contacta amb nosaltres o vine al refugi. Mereix trobar la felicitat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2015
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

Es una perra muy simpática. Sociable con otros perros. Convive en el patio con machos y hembras y se pasa el día jugando con ellos. Es de tamaño pequeño, 11 kilos de amor Si la quieres adoptar, contacta con nosotros o ven el refugio. Merece encontrar la felicidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org