Thanos

  • Any de naixament: octubre 2015
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Gran

En Thanos és un gat de mida gran, bo i dòcil. Molt tranquil. Té un pelatge molt original perquè és negre, però amb pèls blancs entremig.

El Thanos ha donat positiu en immunodeficiència felina (Fiv). Un gat positiu que se suma als altres que tenim actualment al refugi. Petits bons i dòcils com el Thanos que somien en què algun dia algú els vingui a veure, pregunti per ells i els doni l’oportunitat de ser adoptats. De gaudir d’una vida millor. Els cadells i els adults “sans” sempre els passen per davant. Arriben i marxen, arriben i marxen. Com li agradaria al Thanos tenir aquesta sort! La sort que li canviés la vida.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: octubre 2015
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Grande

Thanos es un gato de tamaño grande, bueno y dócil. Muy tranquilo. Tiene un pelaje muy original porque es negro, pero con pelos blancos en medio.

Thanos ha dado positivo en inmunodeficiencia felina (FIV). Un gato positivo que se suma a otros que tenemos actualmente en el refugio. Pequeños buenos y dóciles como Thanos que sueñan en que algún día alguien les venga a ver, pregunte por ellos y les dé la oportunidad de ser adoptados. De disfrutar de una vida mejor. Los cachorros y los adultos “sanos” siempre les pasan por delante. Llegan y se van, llegan y se van. Cómo le gustaría a Thanos tener esta suerte! La suerte que le cambiara la vida.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org