Prenyi

  • Any de naixament: octubre 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Prenyi va ser trobada a les Franqueses del Vallès però no l’ha reclamat ningú. Aquesta preciosa carey és molt bona i sociable. I està desitjant trobar una família que l’estimi i li doni una llar segura. Vine a veure la Prenyi! La seva mirada t’enamorarà!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: octubre 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Prenyi fue encontrada en las Franqueses del Vallès pero no la ha reclamado nadie. Esta preciosa carey es muy buena y sociable. Y está deseando encontrar una familia que la quiera y le de un hogar seguro. Ven a ver a Prenyi! Su mirada te enamorará!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org