Blake

Any de naixement: juliol 2017
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

El Blake va ser abandonat en un pipi-can. Una manera molt inhumana de rebutjar un membre de la teva família. Un lloc on per ells és esbarjo, on hi entren amb la il·lusió de jugar i córrer. Però en el cas del Blake, va ser un lloc trist i estressant. El Blake és un gos carinyós, divertit i alegre. Busquem una família que no el torni a abandonar i l’estimi per sempre. Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2017
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Blake fue abandonado en un pipi-can. Una manera muy inhumana de rechazar un miembro de tu familia. Un lugar donde para ellos es recreo, donde entran con la ilusión de jugar y correr. Pero en el caso del Blake, fue un lugar triste y estresante. Blake es un perro cariñoso, divertido y alegre. Buscamos una familia que no lo vuelva a abandonar y lo quiera para siempre. Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org