Rolex

Any de naixement: setembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

No vàrem trobar nom millor per aquesta joia de gos. És espectacular, noble i educat. Amb la gent és afectuós. Va arribar amb una altra femella que ja es va adoptar. Passeja molt bé i és molt respectuós amb el seu espai. Té ganes d’estimar i viure. Ganes de deixar enterrat el seu pas per la gàbia. L’ajudes? Vine a veure el Rolex!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2016
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

No encontramos nombre mejor para esta joya de perro. Es espectacular, noble y educado. Con la gente es cariñoso. Llegó con otra hembra que ya se adoptó. Pasea muy bien y es muy respetuoso con su espacio. Tiene ganas de amar y vivir. Ganas de dejar enterrado su paso por la jaula. Lo ayudas? Ven a ver el Rolex!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org