Brull

Any de naixement: agost 2015
Sexe: Mascle
Raça: “Sabueso
Mida: Mitjà

El Brull és un gos molt simpàtic amb una horrible història al darrere que va durar molt de temps. És un gos sociable amb altres gossos, ha conviscut amb molts d’ells a la protectora. El Brull mereix una bona vida plena de felicitat i amor. Busquem una bona llar per ell. Algú que el vulgui estimar i comprendre!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2015
Sexo: Macho
Raza: Sabueso
Tamaño: Mediano

Brull es un perro muy simpático con una horrible historia detrás que duró mucho tiempo. Es un perro sociable con otros perros, ha convivido con muchos de ellos en la protectora. Brull merece una buena vida llena de felicidad y amor. Buscamos un buen hogar para él. Alguien que lo quiera amar y comprender!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org