Daniela

  • Any de naixament: novembre 2012
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Daniela és una gateta molt simpàtica i dolça. Una de les últimes en arribar al refugi. La Daniela és cega, però és guia prou bé a través de l’oïda i l’olfacte. És una gateta molt afectuosa i curiosa. Li agrada estar en braços i ben acompanyada. Busquem una llar per la Daniela tan càlida com ella. Tot i ser cega és una gateta sana, amb un pèl brillant i molt suau.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: noviembre 2012
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Daniela es una gatita muy simpática y dulce. Una de las últimas en llegar al refugio. Daniela es ciega, pero se guía bastante bien a través del oído y el olfato. Es una gatita muy cariñosa y curiosa. Le gusta estar en brazos y bien acompañada. Buscamos un hogar para la Daniela tan cálida como ella. A pesar de ser ciega es una gatita sana, con un pelo brillante y muy suave.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org