Melocotón

  • Any de naixament: novembre 2016
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Melocotón va ser trobat a Palau de Plegamans i no l’ha reclamat ningú. Va donar positiu en immunodeficiència felina i això ens entristeix una mica perquè sabem que farà més difícil la seva adopció tot i que els gats amb immunodeficiència poden fer una vida completament normal.

És un gat molt afectuós, li agrada molt que estiguem amb ell. De fet sol menjar quan està acompanyat, que és quan se sent més tranquil i relaxat. És un gat molt bo i casolà. Esperem que aviat algú vulgui donar-li l’oportunitat que mereix i que el cuidi per sempre! El vols venir a conèixer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: noviembre 2016
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

El Melocotón fue encontrado en Palau de Plegamans y no lo ha reclamado nadie. Dio positivo en inmunodeficiencia felina y eso nos entristece un poco porque sabemos que hará más difícil su adopción aunque los gatos con inmunodeficiencia pueden hacer una vida completamente normal.

Es un gato muy cariñoso, le gusta mucho que estemos con él. De hecho suele comer cuando está acompañado, que es cuando se siente más tranquilo y relajado. Es un gato muy bueno y casero. Esperamos que pronto alguien quiera darle la oportunidad que merece y que lo cuide para siempre! ¿Lo quieres venir a conocer?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org