Dòmino

  • Any de naixament: octubre 2016
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Dòmino té immunodeficiència felina i ara viu amb els seus companys que la tenen, com ell. Però com tots els gats amb FIV, fan una vida completament normal. El Dòmino està molt espantat. De moment no surt d’un dels llitets perquè sembla que els altres gats li fan por. Quan va arribar al refugi també va passar dies sense menjar gaire. Els canvis li costen molt… I és per això que volem que trobi una família ben aviat perquè no hagu de patir més. Quan ja té confiança amb les persones, li encanten les carícies! Us espera al refugi, desitjant que algú vulgui donar-li una oportunitat.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: octubre 2016
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Dòmino tiene inmunodeficiencia felina y ahora vive con sus compañeros que la tienen, como él. Pero como todos los gatos con FIV, hacen una vida completamente normal. Dòmino está muy asustado. De momento no sale de uno de las camitas porque parece que los otros gatos le dan miedo. Cuando llegó al refugio también pasó días sin comer demasiado. Los cambios le cuestan mucho… Y es por eso que queremos que encuentre una familia muy pronto para que no tenga que sufrir más. Cuando ya tiene confianza con las personas, le encantan las caricias! Os espera en el refugio, deseando que alguien quiera darle una oportunidad.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org