Akim

Any de naixement: setembre 2015
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

La mirada de l’Akim enamora. És un gos preciós i molt noble. L’Akim passeja bé sense estirar gaire de la corretja. Amb la gent és educat i amorós. Però la gàbia no li agrada gens… Per això intenta aprofitar al màxim totes les estones en què passeja per la muntanya per sentir una mica de llibertat. Mereix trobar una família que li torni les ganes de viure i les ganes d’estimar. Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2015
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

La mirada de Akim enamora. Es un perro precioso y muy noble. Akim pasea bien sin estirar demasiado de la correa. Con la gente es educado y amoroso. Pero la jaula no le gusta nada… Por eso intenta aprovechar al máximo todos los ratos en que pasea por la montaña para sentir un poco de libertad. Merece encontrar una familia que le devuelva las ganas de vivir y las ganas de amar. Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org