Bonnie

Any de naixement: novembre 2013
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

La Bonnie és una gossa molt afectuosa amb la gent. Quan et veu, s’emociona per donar el millor d’ella mateixa. Però darrere de la seva mirada dolça, podem veure el reflex d’una trista vida que va acabar amb ella vivint a una gàbia. La Bonnie també va ser un cadell adorable. Un cadell que va caure en les mans inadequades. La sort no la va acompanyar en el passat, però estem segurs que si que ho farà en el futur. Una bona família veurà en ella la companya ideal i ho serà per sempre. Vine a conèixer a la Bonnie i enamora’t d’ella!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2013
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Bonnie es una perra muy cariñosa con la gente. Cuando te ve, se emociona para dar lo mejor de sí misma. Pero detrás de su mirada dulce, podemos ver el reflejo de una triste vida que acabó con ella viviendo en una jaula. Bonnie también fue un cachorro adorable. Un cachorro que cayó en las manos inadecuadas. La suerte no la acompañó en el pasado, pero estamos seguros de que sí lo hará en el futuro. Una buena familia verá en ella la compañera ideal y lo será para siempre. Ven a conocer a la Bonnie y enamórate de ella!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org