Gordo

Any de naixement: novembre 2014
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

El Gordo és un gos molt noble i afectuós. Ja ho demostra la seva cara de bonifaci. La trista vida que ha tingut, no li ha fet perdre les ganes de viure i estimar. És molt obedient, sobretot quan vol llaminadures! Busquem una família responsable per ell. Fa massa temps que no té l’escalfor d’una llar. Massa temps vivint entre reixes. Ningú li tornarà els anys que ha passat en una gàbia, però un bon futur pot fer-li oblidar el passat. Regala-li un nou destí!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2014
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Gordo es un perro muy noble y cariñoso. Ya lo demuestra su cara de bonachón. La triste vida que ha tenido, no le ha hecho perder las ganas de vivir y amar. Es muy obediente, sobre todo cuando quiere golosinas! Buscamos una familia responsable para él. Hace demasiado tiempo que no tiene el calor de un hogar. Demasiado tiempo viviendo entre rejas. Nadie le devolverá los años que ha pasado en una jaula, pero un buen futuro puede hacerle olvidar el pasado. Regálale un nuevo destino!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org