Hummer

Any de naixement: agost 2014
Sexe: Mascle
Raça: Dogo Alemany
Mida: Mitjà

El Hummer és un gos que no ha tingut sort. Ha passat molts anys tancat en una gàbia i això li ha passat una factura molt elevada en el seu estat d’ànim. Sentir-se atrapat dins una gàbia no l’ha ajudat gens. Ara que ha arribat al nostre refugi, l’estem ajudant a superar el seu estrés. Amb les persones es porta bé, però té algunes obsessions amb els objectes fruit del seu passat que poc a poc les va corregint. Només necessita una família pacient que entengui que necessita temps per calmar la seva ànima. Vols ajudar el Hummer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agost 2014
Sexo: Macho
Raza: Dogo Alemán
Tamaño: Mediano

Hummer es un perro que no ha tenido suerte. Ha pasado muchos años encerrado en una jaula y eso le ha pasado una factura muy elevada en su estado de ánimo. Sentirse atrapado dentro de una jaula no le ha ayudado nada. Ahora que ha llegado a nuestro refugio, le estamos ayudando a superar su estrés. Con las personas se lleva bien, pero tiene algunas obsesiones con los objetos fruto de su pasado que poco a poco las va corrigiendo. Sólo necesita una familia paciente que entienda que necesita tiempo para calmar su alma. Quieres ayudar a Hummer?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org