Joe

Any de naixement: març 2013
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

La carona del Joe és… ❤️. És un gos tranquil. Potent, però obedient a la vegada. Passeja tranquil. La vida del Joe es va trencar el dia que el van abandonar. No és fàcil perdre tot el que tens i veure la teva vida reduïda a una gàbia. Massa hores sol, massa hores en les quals el Joe lluita per no perdre l’esperança de tornar a tenir una família. Només demana que l’estimin i que mai més el tornin a abandonar. El seu cor no ho resistiria. Ajuda el Joe a trobar la seva família definitiva!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2013
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

La carita del Joe es… ❤️. Es un perro tranquilo. Potente, pero obediente a la vez. Pasea tranquilo. La vida de Joe se rompió el día que lo abandonaron. No es fácil perder todo lo que tienes y ver tu vida reducida a una jaula. Demasiadas horas solo, demasiadas horas en las que Joe lucha por no perder la esperanza de volver a tener una familia. Sólo pide que lo quieran y que nunca más lo vuelvan a abandonar. Su corazón no lo resistiría. Ayuda a Joe a encontrar su familia definitiva!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org