Konan

Any de naixement: setembre 2017
Sexe: Mascle
Raça: Dogo Alemany
Mida: Mitjà

El Konan és un dels gossos més grans que tenim a la protectora. És imponent, però a la que es mou, el Konan es converteix en un gos juganer amb esperit de cadellot permanent. Salta, juga, et busca perquè li facis carícies… és pura alegria! Tot i que té força és molt tranquil passejant. Va xino xano, ensumant, agafant pals de terra… de tant en tant s’esvera perquè sent una olor i s’emociona! És un gos molt divertit. Vine a conèixer el Konan!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2017
Sexo: Macho
Raza: Dogo Alemán
Tamaño: Mediano

Konan es uno de los perros más grandes que tenemos en la protectora. Es imponente, pero a la que se mueve, Konan se convierte en un perro juguetón con espíritu de cachorro permanente. Salta, juega, te busca para que le hagas caricias… es pura alegría! Aunque tiene fuerza es muy tranquilo paseando. Va poco a poco, olfateando, cogiendo palos del suelo… de vez en cuando se excita porque siente un olor y se emociona! Es un perro muy divertido. Ven a conocer a Konan!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org