Artika

Any de naixement: novembre 2012
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

Aquesta petita va arribar al refugi en molt males condicions físiques. Estava molt primeta i tenia moltes ferides a la pell. Des del primer dia es va mostrar tranquil·la i confiada amb nosaltres. Imaginem que va notar tot l’amor que vàrem sentir per ella des del primer moment! L’Artika ara està guapíssima. Ha guanyat pes i han desaparegut les ferides físiques. És molt dolça amb la gent. Passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja i sempre va pendent de tu durant el passeig.

Aquesta gosseta mereix conèixer l’altra cara de la vida. La dolenta ja l’ha viscut. Ara li queda trobar una bona família que l’estimi per sobre de tot i mai més la torni a abandonar. Vols ser tu qui li dóni una segona oportunitat a aquesta carona encantadora?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2012
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Esta pequeña llegó al refugio en muy malas condiciones físicas. Estaba muy delgada y tenía muchas heridas en la piel. Desde el primer día se mostró tranquila y confiada con nosotros. Imaginemos que notó todo el amor que sentimos por ella desde el primer momento! Artika ahora está guapísima. Ha ganado peso y han desaparecido las heridas físicas. Es muy dulce con la gente. Pasea muy bien sin estirar demasiado de la correa y siempre está pendiente de ti durante el paseo.

Esta perrita merece conocer la otra cara de la vida. La mala ya la ha vivido. Ahora le queda encontrar una buena familia que la quiera por encima de todo y nunca más la vuelva a abandonar. ¿Quieres ser tú quien le da una segunda oportunidad a esta carita encantadora?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org