Kira

Any de naixement: juny 2016
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

La Kira va arribar amb els seus cadells a la protectora. Ells ja han sigut adoptats, però com passa de vegades amb les mares, elles són més invisibles per la resta. És una gossa nerviosa que no porta gaire bé estar en una gàbia. Separar-se dels seus cadells no ha sigut fàcil i, ara, de cop trobar-se en un espai desconegut per ella, encara ho fa més difícil. Quan surt a passejar relaxada, mostra la seva part més carinyosa. Busquem una família que pugui estimar-la i donar-li l’activitat que necessita. La Kira t’obrirà el seu cor quan et conegui! Vine a veure la Kira!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2016
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Kira llegó con sus cachorros a la protectora. Ellos ya han sido adoptados, pero como ocurre a veces con las madres, ellas son más invisibles para el resto. Es una perra nerviosa que no lleva muy bien estar en una jaula. Separarse de sus cachorros no ha sido fácil y, ahora, de golpe encontrarse en un espacio desconocido para ella, todavía lo hace más difícil. Cuando sale a pasear relajada, muestra su parte más cariñosa. Buscamos una familia que pueda amarla y darle la actividad que necesita. Kira te abrirá su corazón cuando te conozca! Ven a ver a Kira!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org