Akis

  • Any de naixament: abril 2018
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

L’Akis va arribar sent molt petita, amb només tres mesos i pensàvem que mica en mica agafaria confiança amb les persones. Però malauradament no ha estat així. Segueix sense sentir-se segura, així que li hem de donar més temps.

Té només un ull. Va arribar d’una colònia descontrolada en mal estat, així que suposem que a la seva curta vida al carrer ja patir algun traumatisme. El shock emocional d’aquesta mala experiència al carrer segurament és el que ha forçat el seu caràcter. Però estem segures que amb el temps aconseguirà veure l’altra cara de les persones. Sabem que la seva adopció és molt difícil. Mentrestant, busquem padrins i padrines que la puguin ajudar. Vols apadrinar-la?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2018
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Akis llegó siendo muy pequeña, con sólo tres meses y pensábamos que paulatinamente cogería confianza con las personas. Pero desgraciadamente no ha sido así. Sigue sin sentirse segura, así que debemos darle más tiempo.

Tiene sólo un ojo. Llegó de una colonia descontrolada en mal estado, así que suponemos que a su corta vida en la calle sufrió algún traumatismo. El shock emocional de esta mala experiencia en la calle seguramente es lo que ha forzado su carácter. Pero estamos seguras que con el tiempo conseguirá ver la otra cara de las personas. Sabemos que su adopción es muy difícil. Mientras tanto, buscamos padrinos y madrinas que la puedan ayudar. Quieres apadrinarla?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org