Miss

  • Any de naixament: agost 2017
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El cas de la Miss és de misteri. Va arribar a la protectora sent un cadell molt espantadissa. I durant 3 anys, res va canviar. Por de la gent, por de les carícies… Però un dia, de cop i volta i com per art de màgia, es va deixar acaronar. Sembla que ha descobert les carícies. I li estan agradant molt!! Segur que pensa: “tan de bo ho hagués descobert abans!”. És una gata bona i dolça que busca una llar on seguir rebent aquestes recent descobertes carícies. La vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: agosto 2017
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

El caso de la Miss es de misterio. Llegó a la protectora siendo un cachorro muy asustadiza. Y durante 3 años, nada cambió. Miedo de la gente, miedo de las caricias… Pero un día, de repente y como por arte de magia, se dejó acariciar. Parece que ha descubierto las caricias. Y le están gustando mucho!! Seguro que piensa: “ojalá lo hubiera descubierto antes!”. Es una gata buena y dulce que busca un hogar donde seguir recibiendo estas reciente descubiertas caricias. La quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org