Natura

  • Any de naixament: octubre 2017
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Natura és una gata simpàtica i dòcil però força independent. Li agraden les carícies però poca estona. Fins que ella diu prou. Li agrada el seu espai. Així que com a bona reina, ella mana. Busquem una família que sàpiga acceptar i respectar aquest espai. Que l’estimi tal i com és. La Natura també es mereix ser estimada. Li vols donar una oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: octubre 2017
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Natura es una gata simpática y dócil pero bastante independiente. Le gustan las caricias pero poco rato. Hasta que ella dice basta. Le gusta su espacio. Así que como buena reina, ella manda. Buscamos una familia que sepa aceptar y respetar este espacio. Que la quiera tal y como es. Natura también se merece ser querida. ¿Le quieres dar una oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org