Belkis

  • Any de naixament: maig 2018
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Belkis va arribar amb els seus germans, un grup de cadells porucs que han crescut tots a la gatera. Tot i portar temps a la gatera, sembla que encara li costa confiar en la gent. Tant ella com als seus germans necessiten una mica més de temps per acabar d’entendre que hi ha persones que sí que els volen ajudar. Mentrestant, busquem padrines i padrins que la vulguin ajudar. Vols apadrinar a la Belkis?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2018
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Belkis llegó con sus hermanos, un grupo de cachorros miedosos que han crecido todos en la gatera. A pesar de llevar tiempo en la gatera, parece que todavía le cuesta confiar en la gente. Tanto ella como a sus hermanos necesitan un poco más de tiempo para acabar de entender que hay personas que sí los quieren ayudar. Mientras tanto, buscamos madrinas y padrinos que la quieran ayudar. ¿Quieres apadrinar a Belkis?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org