Toffee

  • Any de naixament: gener 2020
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Toffee és un gat molt bo i molt dòcil. Està creixent a la gatera i això no ens agrada… És positiu en immunodeficiència felina, però això no impedeix als gats fer vida normal. És un gat 10! Un tros de pa! A més té un pèl molt bonic negre, que amb el Sol es torna pèl-roig. És camaleònic! El van trobar en una colònia de gats a Granollers… així que segurament, amb aquest caràcter, algú el va deixar allà.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: enero 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Toffee es un gato muy bueno y muy dócil. Está creciendo en la gatera y eso no nos gusta… Es positivo en inmunodeficiencia felina, pero esto no impide a los gatos hacer vida normal. Es un gato 10! Un trozo de pan! Además tiene un pelo muy bonito negro, que con el sol se vuelve pelirrojo. Es camaleónico! Lo encontraron en una colonia de gatos en Granollers… así que seguramente, con este carácter, alguien lo dejó allí.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org