Re

  • Any de naixament: juliol 2018
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Re és un gat molt espantadís tot i que va entrar a la gatera de cadell. Tot i estar a resguard, no s’ha fet més dòcil… Es deixa manipular però costa que t’agafi confiança. Així que necessita una mica més de temps per adaptar-se i seguir aprenent a confiar en les persones. De moment, busquem padrins i padrines que vulguin col·laborar i ajudar-lo a tenir un nivell de vida millor. Si vols apadrinar el Re, posa’t en contacte amb nosaltres!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Re es un gato muy asustadizo aunque entró en la gatera de cachorro. A pesar de estar a salvo, no se ha hecho más dócil… Se deja manipular pero cuesta que te coja confianza. Así que necesita un poco más de tiempo para adaptarse y seguir aprendiendo a confiar en las personas. De momento, buscamos padrinos y madrinas que quieran colaborar y ayudarle a tener un nivel de vida mejor. Si quieres apadrinar a Re, contacta con nosotros!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org