Zi

  • Any de naixament: octubre 2015
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Zi és un gat molt afectuós que no ha tingut la sort de trobar la família que mereix. És positiu en immunodeficiència felina. És un gat tranquil i molt bo. Li encanten les carícies! Busquem una bona família per ell, que li tregui aquesta mirada trista que té i el cuidi i l’estimi incondicionalment. Es mereix saber què és una llar. Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: octubre 2015
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Zi es un gato muy cariñoso que no ha tenido la suerte de encontrar la familia que merece. Es positivo en inmunodeficiencia felina. Es un gato tranquilo y muy bueno. Le encantan las caricias! Buscamos una buena familia para él, que le quite esa mirada triste que tiene y lo cuide y lo ame incondicionalmente. Se merece saber qué es un hogar. Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org