Lupin

  • Any de naixament: gener 2018
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Lupin va ser trobat per un particular i no l’ha reclamat ningú. És una mica tímid i encara té una mica de por perquè fa molt poc que està al refugi, però és molt dòcil i es deixa tocar. Li falta relaxar-se i agafar confiança, que segur que n’agafarà ben aviat! La gatera sempre és un lloc difícil pels nous que arriben. Però només els cal una mica de temps. Busquem família pacient per a aquest petit, que li deixi espai per recuperar la confiança que necessita per ser feliç. Vine a conèixer-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: enero 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Lupin fue encontrado por un particular y no lo ha reclamado nadie. Es un poco tímido y todavía tiene un poco de miedo porque hace muy poco que está en el refugio, pero es muy dócil y se deja tocar. Le falta relajarse y coger confianza, que seguro que cogerá pronto! La gatera siempre es un lugar difícil para los nuevos que llegan. Pero sólo necesitan un poco de tiempo. Buscamos familia paciente para este pequeño, que le deje espacio para recuperar la confianza que necesita para ser feliz. Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org