Chirashi

  • Any de naixament: novembre 2013
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Chirashi és una gateta que va arribar juntament amb altres gats després que morís el senyor que els cuidava. Ella va arribar embarassada i els seus cadells ja van ser adoptats. La Chirashi cada dia està més tranquil·la, però encara té molta por. Es deixa tocar però molt poquet… Només si t’hi acostes amb temps i paciència. Així que busquem per ella una família amb experiència amb gats, que li doni temps i espai per adaptar-se a la nova llar. Que ja ha patit prou canvis a la seva vida… I és taaan bonica! Vols ajudar-la?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: noviembre 2013
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Chirashi es una gatita que llegó junto con otros gatos después de que muriera el señor que los cuidaba. Ella llegó embarazada y sus cachorros ya fueron adoptados. Chirashi cada día está más tranquila, pero todavía tiene mucho miedo. Se deja tocar pero muy poquito… Sólo si te acercas con tiempo y paciencia. Así que buscamos para ella una familia con experiencia con gatos, que le de tiempo y espacio para adaptarse a su nuevo hogar. Que ya ha sufrido muchos cambios en su vida… Y es taaan bonita! ¿Quieres ayudarla?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org