Morris

Any de naixement: febrer 2015
Sexe: Mascle
Raça: Sabueso
Mida: Gran

Vam recollir el Morris a Canovelles en molt mal estat. Però cada dia que passa està més guapo i fort. És positiu en leishmània. Ha començat el tractament i se li nota molt la millora. Morris és un tros de pa. És sociable amb altres gossos i molt afectuós amb la gent. Conviu amb mascles i femelles al pati. Aquest petit va tornar a néixer el dia que el vam recollir. I ara busquem el millor futur per ell. Mereix tenir tot el que no ha tingut mai. Amor i atencions. Ser el rei de la casa. Vols donar-li una segona oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2015
Sexo: Macho
Raza: Sabueso
Tamaño: Grande

Recogimos a Morris en Canovelles en muy mal estado. Pero cada día que pasa está más guapo y fuerte. Es positivo en leishmania. Ha comenzado el tratamiento y se le nota mucho la mejora. Morris es un trozo de pan. Es sociable con otros perros y muy cariñoso con la gente. Convive con machos y hembras en el patio. Este pequeño volvió a nacer el día que lo recogimos. Y ahora buscamos el mejor futuro para él. Merece tener todo lo que no ha tenido nunca. Amor y atenciones. Ser el rey de la casa. ¿Quieres darle una segunda oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org