Yuri

Any de naixement: juny 2018
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjana

En Yuri va arribar d’un altre refugi. És un gos que va arribar sense gaires oportunitats. Un gos molt complicat que semblava impossible de reconduir. Però l’educació molts cops fa la seva màgia i gràcies a les sessions amb els nostres educadors, en Yuri ha començat a ser un altre gos. Ja ha començat a confiar en les persones i el seu caràcter cada cop és més suau. És un d’aquells casos que dius: “qui l’ha vist i qui el veu!”. És impressionant el canvi que ha fet i segueix fent dia a dia. És per això que busquem per ell una família amb paciència i coneixements per oferir-li el millor entorn possible per transformar-lo en el Yuri que sabem que és. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2018
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Yuri llegó de otro refugio. Es un perro que llegó sin demasiadas oportunidades. Un perro muy complicado que parecía imposible de reconducir. Pero la educación muchas veces hace su magia y gracias a las sesiones con nuestros educadores, Yuri ha comenzado a ser otro perro. Ya ha empezado a confiar en las personas y su carácter cada vez es más suave. Es uno de esos casos que dices: “quien lo ha visto y quién le ve!”. Es impresionante el cambio que ha hecho y sigue haciendo día a día. Es por ello que buscamos para él una familia con paciencia y conocimientos para ofrecerle el mejor entorno posible para transformarlo en el Yuri que sabemos que es.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org