Bulma

Any de naixement: juny 2013
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjana

La Bulma és una gosseta molt simpàtica, plena de vida i alegria. Va arribar al refugi amb un altre gos, el Mambo, amb qui conviu súper bé. És una gosseta molt llesta i, a més, passeja molt bé per la muntanya! Vine a conèixer la Bulma i deixa’t omplir per la seva alegria!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2013
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Bulma es una perrita muy simpática, llena de vida y alegría. Llegó al refugio con otro perro, Mambo, con quien convive súper bien. Es una perrita muy lista y, además, pasea muy bien por la montaña! Ven a conocer a Bulma y déjate llenar por su alegría!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org