Roxy

Any de naixement: gener 2019
Sexe: Femella
Raça: Mestis
Mida: Gran

La Roxy és una gossa molt dolça. El seu passat és trist… No ha après a socialitzar amb altres gossos perquè ha viscut sola en una fàbrica. Tot i això, passeja molt bé, sense estirar gaire de la corretja. Però la manipulació en excés encara no la porta gaire bé. Necessita una mica més de temps per confiar en les persones, però veient el fons que té, segur que ben aviat ja no dubtarà que hi ha gent que sí que la vol estimar. Els nostres educadors estan treballant la socialització amb altres gossos. A la nova família li donarem pautes per fer una bona adaptació. Vols ajudar-la a tenir una segona oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2019
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Roxy es una perra muy dulce. Su pasado es triste… No ha aprendido a socializar con otros perros porque ha vivido sola en una fábrica. Sin embargo, pasea muy bien, sin tirar mucho de la correa. Pero la manipulación en exceso aún no la lleva muy bien. Necesita un poco más de tiempo para confiar en las personas, pero viendo el fondo que tiene, seguro que pronto ya no dudará que hay gente que sí la puede querer. Nuestros educadores están trabajando la socialización con otros perros. A la nueva familia le daremos pautas para hacer una buena adaptación. Quieres ayudarla a tener una segunda oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org