Shena

Any de naixement: desembre 2007
Sexe: Femella
Raça: Mestis
Mida: Mitjà

La Shena ens va arribar d’una altra protectora, allà va estar-hi dos anys, però no va tenir sort. Després de molts anys amb nosaltres va marxar adoptada, però per circumstàncies de la vida, ha tornat amb nosaltres. No volem que passi tots aquests anys que li quedin un altre cop en una gàbia. Es mereix viure dignament, amb una família i una llar que l’acompanyin. És una gossa preciosa, tranquil·la i molt sociable amb els voluntaris i amb alguns gossos. Quan surt de la gàbia per passejar es torna boja de contenta i només fa que fer petons i saltirons! Porta quasi la meitat de la seva vida en una protectora, tancada entre barrots… Vine a conèixer-la, dóna-li una oportunitat! La Shena es mereix ser feliç per sempre.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2007
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Shena nos llegó de otra protectora, allí estuvo dos años, pero no tuvo suerte. Después de muchos años con nosotros se fue adoptada, pero por circunstancias de la vida, ha vuelto con nosotros. No queremos que pase todos estos años que le queden de nuevo en una jaula. Se merece vivir dignamente, con una familia y un hogar que la acompañen. Es una perra preciosa, tranquila y muy sociable con los voluntarios y con algunos perros. Cuando sale de la jaula para pasear se vuelve loca de contenta y sólo hace que besar y dar saltitos! Lleva casi la mitad de su vida en una protectora, cerrada entre barrotes… Ven a conocerla, dale una oportunidad! Shena se merece ser feliz para siempre.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org