Mambo

Any de naixement: agost 2015
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

El Mambo el van trobar juntament amb la Bulma voltant pels carrers. Els dos comparteixen la mateixa gàbia, que ja que van arribar junts, almenys es tenen l’un a l’altre. El Mambo té dolor, però ara ja fa un temps que està més bé i se’l veu més feliç. En Mambo passeja molt bé! Vine a conèixer aquesta preciosa carona que espera una família que l’ajudi a ser feliç!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2015
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

A Mambo lo encontraron junto con Bulma dando vueltas por la calle. Ambos comparten la misma jaula, que ya que llegaron juntos, almenos se tienen el uno al otro. Mambo tiene dolor, pero ahora ya hace un tiempo que está mejor y se lo ve más feliz. Mambo pasea muy bien! Ven a conocer esta preciosa carita que espera una familia que le ayude a ser feliz!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org