Leia

  • Any de naixament: juny 2015
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Leia va ser trobada al carrer en mal estat amb una lesió a les vèrtebres lumbars. Tot i que va arribar sense poder caminar, actualment la Leia es mou sense problemes. Va una mica coixa de les potes del darrere i no té control d’esfínters. Però les seves ganes de viure han pogut superar qualsevol obstacle.

Busquem una casa d’acollida indefinida que la cuidi, que pugui buidar-li la bufeta 2-3 vegades al dia i així evitar possibles cistitis. També ha de prendre medicació. Sabem que serà difícil, però no perdem l’esperança de trobar una persona amb experiència que pugui donar-li una oportunitat a la Leia. Ella és tan afectuosa! Li encanta rebre mimos i segur que la seva adopció quedarà totalment compensada pel seu amor!!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: junio 2015
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Leia fue encontrada en la calle en mal estado con una lesión en las vértebras lumbares. Aunque llegó sin poder caminar, actualmente Leia se mueve sin problemas. Va un poco coja de las patas traseras y no tiene control de los esfínteres. Pero sus ganas de vivir han podido superar cualquier obstáculo.

Buscamos una casa de acogida indefinida que la cuide, que pueda vaciar su vejiga 2-3 veces al día y así evitar posibles cistitis. También debe tomar medicación. Sabemos que será difícil, pero no perdemos la esperanza de encontrar una persona con experiencia que pueda darle una oportunidad a Leia. Ella es tan cariñosa! Le encanta recibir mimos y seguro que su adopción quedará totalmente compensada por su amor!!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org