Slash

  • Any de naixament: març 2016
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Slash és un gat molt dòcil i molt bo! Un amor! Actualment està prenent medicació perquè va arribar amb fongs i és per això que haurà d’estar un temps apartat de la gatera. Però això és una situació temporal que esperem que ben aviat ja estigui perfecte. De moment podem donar-lo en adopció a llars sense altres animals. És un gat molt sociable amb la gent! Ens agradaria que trobés família aviat perquè no hagués de passar tant de temps sol i aïllat, ja que per ara, ha de passar els seus dies tancat a una gàbia. Vine a conèixer el Slash i deixa’t acaronar per ell!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: marzo 2016
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Slash es un gato muy dócil y muy bueno! Un amor! Actualmente está tomando medicación porque llegó con hongos y es por ello que deberá estar un tiempo apartado de la gatera. Pero esto es una situación temporal que esperamos que pronto ya esté perfecto. De momento podemos darlo en adopción a hogares sin otros animales. Es un gato muy sociable con la gente! Nos gustaría que encontrara familia pronto para que no tuviera que pasar tanto tiempo solo y aislado, ya que por ahora, debe pasar sus días encerrado en una jaula. Ven a conocer el Slash y déjate acariciar por él!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org