Tigris

  • Any de naixament: desembre 2018
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Tigris és molt espavilada. Quan ha escurat la llauneta, va a buscar la cullera per mirar si hi queda alguna cosa! És una gateta dòcil però independent. Li agrada que l’acaronin i estiguin per ella, però també li agrada tenir el seu espai de llibertat. Vine a conèixer a la Tigris, que segur que et treu algun somriure!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: diciembre 2018
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Tigris es muy lista. Cuando se ha acabado la latita, va a buscar la cuchara para mirar si queda algo! Es una gatita dócil pero independiente. Le gusta que la mimen y estén por ella, pero también le gusta tener su espacio de libertad. Ven a conocer a Tigris, que seguro que te saca alguna sonrisa!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org