Lucy

Any de naixement: juliol 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Petita

A la Lucy la vam recollir en molt mal estat de salut. Ha estat un any i mig d’acollida on s’ha pogut recuperar molt bé. Sembla una altra gossa! Li vam fer moltes proves, ja que caminava malament i té un ullet mig tancat. Sembla que va patir alguna lesió neurològica, però això no impedeix que faci vida normal. La casa d’acollida ja no la pot tenir més i l’ha tornat al refugi on s’està morint de pena… És una gossa molt afectuosa i amb ganes d’estimar, però necessita una mica de temps per agafar confiança. Un cop la té, és molt dolça i amorosa. Com tants animals, necessiten una miqueta de temps d’adaptació. Ens trenca el cor veure la seva carona de tristor… Vine a veure-la! Vols donar-li la família definitiva que la Lucy necessita?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

A Lucy la recogimos en muy mal estado de salud. Ha estado un año y medio en una casa de acogida donde se ha podido recuperar muy bien. Parece otra perra! Le hicimos muchas pruebas, ya que andaba mal y tiene un ojo medio cerrado. Parece que sufrió alguna lesión neurológica, pero esto no impide que haga vida normal. La casa de acogida ya no la puede tener más y la ha vuelto al refugio donde se está muriendo de pena… Es una perra muy cariñosa y con ganas de amar, pero necesita un poco de tiempo para coger confianza. Una vez la tiene, es muy dulce y amorosa. Como tantos animales, necesitan algo de tiempo de adaptación. Nos rompe el corazón ver su carita de tristeza… Ven a verla! Quieres darle la familia definitiva que Lucy necesita?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org