Sauro

Any de naixement: maig 2015
Sexe: Mascle
Raça: American Bully
Mida: Mitjana

El Sauro quan va arribar al refugi era pell i ossos. Molt dur de veure. No podem imaginar el que va patir abans d’arribar ni oblidar la seva tendra mirada reclamant una mica d’amor. No sabíem si aguantaria, la seva vida estava en perill. Leishmània sense controlar, anèmia, deshidratació… però les ganes de viure de Sauro van ser més fortes del que esperàvem.

El Sauro és un amor de gos. Dolç i delicat. Passeja molt bé sense estirar de la corretja. La leishmània ja la té controlada. Ha guanyat pes i el seu cos ja és un altre, però els seus ulls continuen estant tristos. El Sauro va tornar a néixer i ara li toca tornar a viure. Ens ajudes a donar-li una vida digne? Vine a conèixe’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2015
Sexo: Macho
Raza: American Bully
Tamaño: Mediano

Sauro cuando llegó al refugio era piel y huesos. Muy duro de ver. No podemos imaginar lo que sufrió antes de llegar ni olvidar su tierna mirada reclamando un poco de amor. No sabíamos si aguantaría, su vida estaba en peligro. Leishmania sin controlar, anemia, deshidratación… pero las ganas de vivir de Sauro fueron más fuertes de lo que esperábamos.

Sauro es un amor de perro. Dulce y delicado. Pasea muy bien sin tirar de la correa. La leishmania ya la tiene controlada. Ha ganado peso y su cuerpo ya es otro, pero sus ojos siguen estando tristes. Sauro volvió a nacer y ahora le toca volver a vivir. Nos ayudas a darle una vida digna? Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org