Rick

Any de naixement: gener 2020
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

El Rick és un gos molt afectuós amb la gent i amb els gossos amb els quals conviu. Està a la gàbia amb el Brull i sempre que pot, li fa petonets. El Rick és enèrgic, però de seguida que el treus de la gàbia i passeges una mica amb ell, es calma i comença a gaudir del camí. Busquem una bona llar per ell. I si fos amb un germanet o germaneta, ell seria molt feliç! Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2020
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Rick es un perro muy cariñoso con la gente y con los perros con los que convive. Está a la jaula con Brull y siempre que puede, le hace besitos. Rick es enérgico, pero enseguida que lo sacas de la jaula y paseas un poco con él, se calma y empieza a disfrutar del camino. Buscamos un buen hogar para él. Y si fuera con un hermanito o hermanita, él sería muy feliz! Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org