Sauron

Any de naixement: gener 2015
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjana

En Sauron és un gos preciós! Va arribar al refugi amb un altre gos molt vellet que va trobar família de seguida. Però aquest no ha estat el cas del Sauron, que encara espera pacient que algú s’enamori d’ell. És molt afectuós. Net i respectuós amb el seu espai. Passeja molt bé. Segur que es converteix en el millor amic d’algú ben aviat! Vine a conèixer el Sauron! Aquesta carona preciosa t’espera al refugi.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2015
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Sauron es un perro precioso! Llegó al refugio con otro perro muy viejecito que encontró familia enseguida. Pero este no ha sido el caso del Sauron, que aún espera paciente que alguien se enamore de él. Es muy cariñoso. Limpio y respetuoso con su espacio. Pasea muy bien. Seguro que se convierte en el mejor amigo de alguien muy pronto! Ven a conocer a Sauron! Esta carita preciosa te espera en el refugio.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org