Iron

Any de naixement: març 2020
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

L’Iron és una preciositat de gos. Va venir amb un altre pelut, el Man, amb el que tenia molt bona relació. Ara Iron s’ha quedat solet a la gàbia i a ell li agrada molt la companyia tant humana com d’altres gossos. És molt afectuós i passeja molt bé. A més, és molt net! Vine a veure’l. Potser tu pots ser la seva família definitiva que li doni l’amor que tan busca!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2020
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Iron es una preciosidad de perro. Vino con otro peludo, Man, con el que tenía muy buena relación. Ahora Iron se ha quedado solito en la jaula y a él le gusta mucho la compañía tanto humana como de otros perros. Es muy cariñoso y pasea muy bien. Además, es muy limpio! Ven a verlo! Quizás tú puedes ser su familia definitiva que le dé el amor que tanto busca!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org